Samenwerkingsverbanden

La Vie home cooking staat open voor een samenwerking met andere bedrijven. Wij werken op dit moment samen met de onderstaande partners:

De Langenhof / Zwolle
Geruime tijd werken wij samen met De Langenhof te Zwolle.  Een prachtige locatie; koffie – thee theeschenkerij, galerie en zorgboerderij. Sfeervol en landelijk gelegen. Wij ontvangen onze gasten regelmatig op deze locatie. Klik hier om naar de website te gaan!

Wijnkoperij Kroese / Epe
Voor wijnen komen wij graag bij Wijnkoperij Kroese te Epe. Een persoonlijke benadering en veel vakkennis. Bij het samenstellen van onze wijnkaart laten wij ons graag door hen adviseren. www.kroesewijnen.nl

De Zwaluwhof / Hoonhorst – Dalfsen
Sinds kort werken wij samen met De Zwaluwhof, of te wel het geheimpje van Zwolle. Wilt u als groep een paar nachten verblijven op een landelijk gelegen locatie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Combineer uw verblijf met een diner verzorgd door La Vie home cooking.

El manso B&B / Emst
Wij werken met plezier samen met El manso in Emst. Een landelijk gelegen Bed and Breakfast op de Veluwe. Rust, ruimte en een prachtige omgeving! www. elmanso.nl